Loading...

Epitech Alumni

Een van de belangrijkste troeven van Epitech is de kwaliteit van zijn netwerk: zijn partners, bedrijven, instellingen… maar ook zijn netwerk van alumni. De Epitech Alumni vormen een echt platform voor het delen van ideeën en netwerken, een mijlpaal in de veranderende wereld van werk en nieuwe technologieën.

De banden met Epitech houden niet op na de opleiding. Cultuur en gemeenschappelijke waarden brengen oud-studenten voor het leven samen. Het Epitech Alumni Office organiseert regelmatig gezellige meet-ups en evenementen om bijvoorbeeld onderwerpen als innovatie of zakelijke relaties te bespreken.

De Epitech Alumni vormen een hechte gemeenschap over de hele wereld. Deel uitmaken van het alumni-netwerk kan je dus helpen om je gemakkelijker te vestigen in een vreemd land. In Frankrijk kan dit ook een manier zijn om je carrière te ontwikkelen of je eigen bedrijf op te starten. De belangrijkste missie van de vereniging is het creëren van kansen voor haar afgestudeerden, vroeger, nu en in de toekomst, door middel van netwerken en het opzetten van tools en evenementen die het netwerken bevorderen.

 

Scroll to top